Balsam pë Blisër (Flluska) dhe Lytha

Drejtëpërdrejtë nga natyra në shërbimin tuaj. Preparati natyral për trajtim të ndryshimeve virusale në lekurë të cilat shkaktohen nga veprimi I HPV virusit. Kallvusi, lythat në duar dhe trup, lythat e vjerrura, lythat gjinore (kondillomat), fshikave të këmbëve... Të gjitha këto gjëra të tmerrshme që shkaktojnë dhimbje nuk kanë asnjë gjasë tek ne. Trajtimi është absolutisht efikas dhe i sigurt me një përqindje të vogël recidive. Bëjeni vetë pedykirin dhe aplikoni tretmanin në shtëpinë tuaj.

Balsam për Hemoroide

Përbërësit natyror, të zgjedhur me kujdesë në kombinimin më përpunim tradicional me bazë natyrore të lëndës së parë kanë dhënë këtë krem për të cilin lirisht mundë të thuhet se ka veçori magjike.Pra, ky është Melemi i Maleve të Vjetra Balsam për Hemoroide i cili me të vërtet vepron dhe I cili absolutisht arsyeton emërtimin e tij, gjë të cilën e vërtetojnë edhe mijra shfrytëues tanë

Balsam për Ekzemë dhe Psoriazë

Mjeku ndihmonë natyra shëron ! Kjo thënie është aposolutisht e vërtët për shkak se Melemi i Maleve të Vjetra Balsam për Ekzemë dhe Psoriazë është në pyetje. Para jush është produkti natyral me formulë unikale i cili me sukses heq proceset e ndezjes së lekurës. Ky produkt posedon efekt shumë të fortë antiinflamatorë ,antibakterial, antimiotik dhe antiseboreik. Në qoft se mund të thuhet veprimi I tij është magjik. Jashtzakonisht është i efektshëm në shërimin e ekzemës (dermatiët me të cilët manifestohet kraujte dhe djersitje e lëkurës),tejet efikas është në trajtimin e Prosiriazës gde nakon mesec dana tretmku pas një muaji trajtim vie deri te përmirsimi drastik i tërheqjes dhe shërimit të lëkurës së sëmurë...

Shporta

Shporta e juaj eshte e zbrazur

Përse të shfrytëzohet melhemi i malit të vjetër?

  • 100% Produkt nayral
  • Traditë e gjatë. I krijuar sipas recetave të malësorve
  • Terapija është pa dhembje dhe përfundimisht efikase
  • Pa irritim dhe dëmtim të indit të shëndoshë
  • Nuk ka nevojë për fllastera dhe fasha gjatë kohës së terapisë
  • Nuk sulmon indin e shëndoshë dhe lekurën e re të formuar

Kush dhe ku?

Bimët për krijimin e melhemit mbildhen fushat e fshatit Vellika Lukanja i cili gjindet në zëmër të parkut nacional të natyrës Mali i vjetër në tërritorin e Komunës së Pirotit. Të gjitha melhemt përgaditen në fshatin e lartëpërmendur në amvisrin e regjistruar bujqësore Tomislav Varagić nga Piroti.

Momentalisht të pranishëm:

Kemi 174 vizitues e asnje perdorues online

Garancioni

Në qoftë se ekziston çfardo lloj arsye që nuk jeni të kënaqur me produktin tonë, në u garantojmë kthimin e parave në vlerën e plotë në adresën nga e cila keni bërë porosinë në afatin më të shkurt të mundshëm nga moment i reklamacionit.