Balsam për Ekzemë dhe Psoriazë
Balsam për Ekzemë dhe Psoriazë
Cmimi/Njësia
11.99 €
Sasia

Mjeku ndihmon kurse natyra shëron! Kjo thënie është absolute e saktë kur bëhët fjalë për Melemi i Maleve të Vjetra Balsam për Ekzemë dhe Psoriazëu Para jush është produkti natyral me formulë unike , i cili me sukses heq proceset e ndezjes në lëkurë. Posedon efekt mjaft të fort antiinflamatorë, anbibakterial, antimikotik dhe antiseboreik. Veprimi i tij në qoftë se mund të shprehemi në atë mënyrë është gati se magjik. Jashtëzakonisht është efikas në sherimin e ekzemës (dermatitit, Iicili manifestohen me skuqje, krurje dhe zbokth në lëkurë), i cili është mjaft efikas në tretmanin e psoriazës ku pas një muaji të tretmanit vjen deri tek përmirësimi drastik dhe terheqja e lezioneve të dëmtuara dhe të sëmura (akne, puçrrat e pubertetit) i thati në lëkurë, pickimet e insekteve, shputa atletike (sëmundja fungale e shputave), vetëm disa nga indikacionet të cilat Melemi i Maleve të Vjetra Balsam për Ekzemë dhe Psoriazë me sukses dhe në mënyrë efikase menjanon. Përfundimisht është efikas në shërimin dhe tretmanin e morthit, i cili ndodh për shkak të veprimit të shprehur dhe të fort të qarkullimit të gjakut e që rekomandohet si shfrytëzim preventiv tek personat te cilet në aktivitetet e tyre I ekspozohen temperaturave ekskluziviht te ulëta siç janë bjeshkataret, gjyetarët, adhuruesit e natyres etj.

Në këto linqe në shtojcë mund të merrni udhëzime te detajuara për trajtim të cdo sëmundje të lëkurës veç e veç:

Si vepron Melemi i Maleve të Vjetra dhe prej çka përbëhet?

Balsami mjaft dobishëm dhe inkurajushëm ndikon në lezionet e dëmtuara të lëkurës duke ju falenderuar kombinimit të jashtëzakonshëm ekskluzivisht të përbërsve aktiv natyral. Me zgjedhjen e kujdesshme të bimëve të ndryshme malore kemi përfituar formulë unike për tretman efikas të sëmundjeve dhe gjendjeve të ndryshme të lekurës. Përbërësi kryesor aktiv i Melemi i Maleve të Vjetra Balsam për Ekzemë dhe Psoriazë është Ihtioli, ubstance e zezë e dendur me erë jot ë këndshme. Ihtioli është materie sulfurike e vajit gëlqeror. Përfitohet me destilimin e Bitomenit, kurse zbulimi kryesor është në Tirol. Ajo substancë bituminoze është e pasur me mbetjet e fosileve ë peshqive gjë që për këtë arsyeje ihtioli përmban sasi të mëdha të sulfurit, fosforit dhe vajit të peshkut. Nga përbërësit tjerë aktiv do të përmendim edhe ekstraktin e verdhzës së errët(Oenothera Biennis) i cili është ideal për tretman në tretmanin e akneve dhe puçrrave si dhe ekstrakti i kantarionit të kuq (Hypericum Perforatum) cili vepron në regjenerim dhe në procese inflamatore të lëkurës. Singergjia e përbërësve aktiv të lartëpermendur i jep preparatit veprim tejet të fort dhe magjik kundër proceseve inflamatore në lëkurë. Ekzema, psoriaza, I thati, aknet, shputa atletike, këpurdha në këmbë dhe gishta shumë shpejtë dhe në mënyrë efikase meënjanohen kurse lëkura juaj përfiton pamje të shëndosh dhe të bukur. Pra balsami është absolut isht natyror dhe në përbërjen e tij nuk ka kortikosteroide, pesticide apo përbërës tjerë të dëmshëm agresiv.

IMAGE Cilat janë përparsitë në raport me metodat dhe preparatet tjera?

Argumenti i parë dhe mjaft i rendësish është se Melemi i Maleve të Vjetra Balsam për Ekzemë dhe Psoriazë nuk posedon kortikosteroide as përbërës tjerë të dëmshëm agresiv dhe artificial. Pra balsami është absolutisht natyrorë dhe lirisht mund ta shfrytëzojnë foshnjet nga mosha 6 mujore së bashku me udhëzimin shtojcë të bashkangjitur. Posedon absorbim te fort dhe shumë shpejt eleminon dhimbjen, djegjen dhe kruarjen.

Tri javë pas tretmanit me Melemi i Maleve të Vjetra:

Si shfrytëzohet balsami, cili është udhëzimi për shfrytëzim dhe sa zgjatë tretmani?

Balsami vendoset 1 deri 2 herë në ditë dhe atë në shtresë të hollë. Pas lyerjës nuk guxon që të mbeshtillet vendi i trajtuar me , qese, foli etj.Vendet e trajtuara në mënyrë eksklusive mund ti mbuloni me gazë apo leckë prej pambukut në mënyrë që të mos zhytni mbulesat ose ndrresat.

Në fillim të tretmanit duhet të lyhen hapësirat e vogla e kur këtë e themi mendojmë në hapsira prej 3% të githësej lekurës suaj.

 • Si të dimë se sa është 3% e hapsirës të cilën për fillim mund ta trajtojmë?

  • PSi të dimë se sa është 3% e hapsirës të cilën për fillim mund ta trajtojmë? Hapësira e pëllëmbës rrjedhimisht dorës tonë është 1% e hapësirës së lëkurës së trupit pra hapësira e tri pëllëmbve është hapsira maksimale të cilën në fillimmund ta trajtoni me balsam. Përcjellni reaksionin dhe në qoftë se për 5 – 7 ditë nga fillimi tretmanit nuk lajmërohet reaksion alergjik, skuqjes intensive dhe të dukshme, djegjës apo kruarjes atëherë lirisht mundeni që gradualisht të rrisni hapsirën e trajtuar. Rekomandim i dermatologëve është që në kuadër të këtij tretmani të perfshihen edhe lyerjen me krem panthenol për shkak të lagështisë dhe ushqimit të lëkurës. Pra në mengjes dhe në mbrëmje duhet të përfshihet tretmani me balsamin tonë kurse gjatë ditës lirisht kremi panthenol vendset në shtresë të hollë mbi. Për dush dhe mbajtje të higjienës shfrytëzoni eklskluzivisht shamponet dhe sapunet për fëmijë dhe foshnje.
 • Kohëzgjatja e tretmanit është minimum 20 ditë pa ndërprerje. Shfrytëzimi maksimial i balsamit është tre muaj dhe më pas duhët të bëni pauzë prej 10 ditëve.
 • Keni kujdes në ushqim, shmangni ushqimet e yndyrshme dhe erëzat, përpunimin e tjerë mishit në formë të suxhukut, sallamit, pashtetave dhe alkoholit e cigareve… Ushqehuni shëndetshëm gjegjësisht uqshimi juaj le të bazohet në pemë dhe perime të freskëta, peshk, mish zogu dhe mish viçi dhe mish lope pa yndyrë. Pini mjaft ujë lëvizni, jeni aktiv dhe rezultatet nuk do të mungojnë.

A vie deri tek lajmërimi i recedivitetit pas trajtimit?

Sëmundjet e caktuara të lëkurës siç janë: Psorijaza dhe Ekzemët e ndryshëm janë mjaftë të komplikuara dhe të paparishikueshme. Hulumtimet tona kanë treguar se dy persona të gjinisë së njëjtë, moshës së njëjtë me pasqyrë të përafërt klinike, plotësisht ndryshe reagojnë në tretmanit. Tek disa psorijaza tërhiqet në tërësi dhe nuk kthehet për disa vjet, kurse tek disa përmirësohet në masë të vogël, por ajo që është evidente ka të bëj me faktin se balsami funksionon dhe arsyeton funksionin e tij duke ndihmuar definitivisht. Reultatet më të mira janë arritur në trajtimin e të gjitha llojeve të ekzemeve pastaj rosacee, psoriazës, akneve, të thatit, këpurdhave si dhe ndryshimeve të lloj llojshme alergjike të lëkrës. Lajmërimi i recidivitetit është ngushtë i lidhur me veprimin e faktorëve të jashtëm. Kur e themi këtë mendojmë në verimin e kemikaleve të ndryshme në lëkurën tonë. Sapunet, shamponet, detergjentet për arjen e enëve, rrobat si dhe prekja me kemikale të ndryshme teknike… personat të cilat vuajnë nga ekemi dhe psoriaza duhet që maksimalisht ti shmangin këto gjëra.

Çka është me rëndësi të dimë dhe në çka duhet të kemi kujdes të veçantë?

 • Balsami nuk është preparat komezmetik gjë që për këtë arsyje thekjsomë se nuk duhet për trajtim të lëkurës së shëndoshë por është për trajtim ekskluziv të vendeve të sëmura.
 • Para shfrytëimit të balsamit rreth reaksioneve të padëshirueshme në preparat është e obliguar që të konsultoheni me mjekun apo farmacistin tuaj.
 • Përcilleni reaksionin e lëkurës suaj me veprim të balsamit. Në qoftë se lajmërohen simptoma të reaksionit alergjik në formë të skuqjes së fort e të shprehur, djegjes ose kruarjes menjëherë ndaloni tretmanin. Në atë rast lajmerohuni tek ne dhe ne në terësi do tu a kthejmë paratë.

Vëretje tjera:

 • Afati i përdorimit një vit.
 • Eksluzivisht për shfrytëzim të jashtëm sipas udhëzimit të bashkangjitur
 • alsami të ruhet në vend të errët dhe të thatë larg duarve të femijëve.
 • Paketimi i balsamit: 60ml (50gr).

Mënyra e blerjes:

 • IDërgesa bëhet me postë të shpejtë, pagesa gjatë pranimit. Shpenizimet e dergesës nuk janë të perllogaritura në çmim. Afati i dergesës 1-2 ditë të punës.
 • Blerja në barnatoret të furnizuara.
 • Listën e pikave shitëse shih këtu.
 • Për blerje nga jashtë vizitoni versionin anglez ose gjerman të faqës tonë, plotësoni fletëporosinë dhe njekohësisht bëni pagesën me kartelë kreditore PayPal. Afati I dergesës 7-9 ditë pune.

Klikoni këtu per anglisht ose këtu për gjermanisht të versionit të faqës tonë.