Shporta

Shporta

Shporta e juaj eshte e zbrazur

Përse të shfrytëzohet melhemi i malit të vjetër?

  • 100% Produkt nayral
  • Traditë e gjatë. I krijuar sipas recetave të malësorve
  • Terapija është pa dhembje dhe përfundimisht efikase
  • Pa irritim dhe dëmtim të indit të shëndoshë
  • Nuk ka nevojë për fllastera dhe fasha gjatë kohës së terapisë
  • Nuk sulmon indin e shëndoshë dhe lekurën e re të formuar

Kush dhe ku?

Bimët për krijimin e melhemit mbildhen fushat e fshatit Vellika Lukanja i cili gjindet në zëmër të parkut nacional të natyrës Mali i vjetër në tërritorin e Komunës së Pirotit. Të gjitha melhemt përgaditen në fshatin e lartëpërmendur në amvisrin e regjistruar bujqësore Tomislav Varagić nga Piroti.

Momentalisht të pranishëm:

Kemi 321 vizitues e asnje perdorues online

Garancioni

Në qoftë se ekziston çfardo lloj arsye që nuk jeni të kënaqur me produktin tonë, në u garantojmë kthimin e parave në vlerën e plotë në adresën nga e cila keni bërë porosinë në afatin më të shkurt të mundshëm nga moment i reklamacionit.