Balsam për Hemoroide
Balsam për Hemoroide
Cmimi/Njësia
11.99 €
Sasia

ërbërësit e zgjedhur me kujdes në kombinim me përpunimin tradicional me bazë të lëndës së parë të përsosur dhe absolut natyrale, ka qenë e pashmangshme që të japin këtë krem për të cilin lirisht mund thuhet se ka veçori magjike. Pra ky Melemi i Maleve të Vjetra Balsam për Hemoroide në të vertet vepron që do të thotë se në mënyrë apsolute asryeton vetë emërtimin gjë që për këtë janë vërtetuar mijëra shfrytëzues tanë të kënaqur dhe falenderues.

Si vepron balsami dhe perberësit e tij?

Melemi i Maleve të Vjetra Balsam për Hemoroide është preparat natyror i cili në sinergji të bimëve shëruese dhe substancave me sukses menjanon proceset inflamatore të cilat shkaktohen nga hemoroidet. Për bashkim të balsamit të vjetër. Për krijim të balsamit të vjetër për hemoroide shfyrtëzojmë vajin eterik dhe tre lloje të bimëve kalendula mjekësore (Calendula officinalis), Kantariona (Hypericum perforatum) bari mijëfletësh (Achillea millefolium). Lanolina është baza e melemit dhe paraqet yndyrën me prejardhje shtazore, e cila përfitohet me përpunimin e leshit të deles, dhe dobishëm vepron në indin e dëmtuar me dhembje. Njëkohësishtë lanolina paraqitet edhe si emulgator natyror rrjedhimisht bashkon të gjitha substancat në krem por edhe posedon veçori të ndjeshme konzervuese.

Cilat janë përparsitë në raport me metodat dhe preparatet tjera?

 • Shumë shpejt eleminon dhimbjen dhe kruarjen.
 • Lehtë apsorbohet dhe lehtë tretët.
 • Gjatë tretmanit nuk është e nevojshme që të mbahet kurrëfare diete në ushëqim por rekomandohet shmangia e shfrytëzimit të alkoohlit, ushqimit djegës dhe kafës.
 • Kundërindikacione – nuk ka!

Si shfrytëohet Melemi i Maleve të Vjetra Balsam për Hemoroide dhe sa gjatë tretmani?

Balsami në përbërjen e tij nuk posedon asgjë të dëmshme për shendetin e njeriut! Kemi theksuar se është absolutisht natyror dhe përfundimisht i dobishëm dhe shërues. Në qoftë se nuk ka gjakderdhje të madhe, pastaj ndezje që përcillet me intenitet të lartë të dhimbjeve kruajtje të madhe dhe të padurueshme, e tjerë ,lyerja një herë në ditë rrjedhimisht në mbrëmje para gjumit është plotësisht e mjaftueshme. Lyejeni lehtë si jashtë edhe brenda edhe pse në deklaratë shkruan që është ekskluzivisht për shfrytëzim të jashtëm. Kjo ka të bëj me paralajmërimin që ndokush nga pacientet kremin të mos e përbi?! E jo që nuk guxon të lyhet brenda vrimës anale. Në qoftë se posedoni simptomat e lartëpermendur lirshëm rrisni numrin e lyerjeve. Kohëzgjatja e tretmanit është gjithëashtu individuale, por një gjë është e sigurt që pas 4-5 ditëve të lyerjeve do të jeni shumë më mirë. Pra shumica e simptomeve dhe mundimeve do të zhduken kurse JU duhet të vazhdoni me lyerje minimum dy javë. Nuk ekziston kufizim kohor për shfrytëzimin e balsamit. Lirisht mund ta shfrytëoni deri atëherë kur mendoni se keni nevojë për të. Lirisht mund ta shfrytëzojnë shtatzënat si dhe personat e dy gjinive dhe të gjitha moshave.

Në këto linqe mund të lexoni më shumë rreth tretmanit simptomave dhe kurimit:

A vepron Melemi i Maleve të Vjetra në fisurat anale?

Kjo është njëera dër pyetjet më të shpeshta në të cilat duhet që tu përgjigjemi në mënyrë precize. Melemi i Maleve të Vjetra në përbërjen e tij përveç tjerash posedon edhe acid borik (Acidi Boricii) në formë dhe përqindje të caktuar. Acidi borik nuk është helmues (shfrytëzohet për shpërlarje të syve tek fëmijet dhe posalindurit) dhe posedon një veçori mjaft interesante e cila ka të bëjë me ngushtimin intensive të enevë të gjakut si dhe tërheqjen dhe mbledhjen e tyre. Posedon edhe veprim të fortë antiinflamator, kundër ndezjes dhe analgjetik.

Përse kjo është e rëndësishme në këtë histori?

Fisura anale paraqet çarje, plasaritje, plagë të muskulit të sfinkterit anal (muskuli i cili gjindet në fund të vrimës anale) kështu që në qoftë se fisura anale është akute rrjedhimisht në qoftë se nuk është e “lënë pas dore” në shërim dhe tretman balsami i jonë do ta plotësojë shumë fort veprimin dhe në mënyrë efikase për shkak të formulës magjike dhe përbërësve të cilat I posedon. Në qoftë se fisura anale është kronike atëhere fatkeqësisht kirurgu është zgjedhja e vetme për shkak se opsion tjetër thjesh nuk ka.

A vjen deri te lajmerimi i recedivitetit gjejgësisht a kthehen hemoroidet?

Kjo është pyetje shumë interesante të cilën e parashtrojne shumë shpeshë njerëzit që vuajnë nga hemoroidet. Ja përgjigja e duhur:

 • Hemoroidet janë zgjerim I venave në zonën përreth vrimës anale dhe ato paraqesin sëmundje të venave të fleskusit anal.. Pra ato janë vende të dobëta në vena në të cilat formohen plasaritje për shkak të veprimit të tensionit të gjakut. Deri tek lajmërimi i hemoroideve vjen si pasojë e faktorëve të ndryshëm siç janë mosaktiviteti, ulja e gjatë, ushqimi jo i rregullt, stresi, konsumimi i alkoolit etj. Vetëm kirurgu përmes rrugës kirugjikale mundët që hemoroidin thjeshtë ta heq që të mos jetë më. Mirëpo në praktikë është treguar se lajmërimi i recidivitetit është mjaft i madh që do të thotë se pas atij trajtimi hemoroidet në përqindje prap kthehen.
 • Të gjitha balsamet, barnat, kremat, yndyrnat, cajërat në këtë botë kush më pak e kush më shumë me sukses veprojnë në SIMPTOMET e hemorroideve siç janë dhembja, gjakderdhje, kruarja etj. Balsam i Malit të vjetër për Hemoroide është mjaft efikas dhe ndikon në simptomat e lartëpërmendura siq janë dhembja, gjakëderdhja, kruarja pas 4-5 ditëve.

Por...

 • Në qoftë se deshironi që simptomet e lrtëpërmendura të mos u kthehen duhet që të punoni me vehten dhe të vëreni se çka është ajo që u pengon JUVE dhe se çka sjell lajmëimin e simptomeve? Çelësi për lajmërim të simtpomave dhe vështirësive të hemoroideve ka karakter individual. Pra varet nga personi në person. Disa u pengon ushqimi djegës disave jo, disave uu pengojnë thartirat disave alkoholi disave stresi pra nuk ka rregulla.

Pastaj duhet të potencohet edhe tendosja fizike si faktorë tejët i rendësishëm për krijim të hemoroideve (tek shtatënat p.sh pas lindjës) por gjithëashtu nuk mund ta shmangim edhe faktorin gjenetik si një ndër faktorët më të rëndësishëm për krijimin dhe zhvillimin e sëmundjës së hemoroideve. Hulumtimet kanë treguar se ushqimi dhe disa faktor të jashtëm (ulja, mosaktiviteti, stresi) janë të një rendësie përmbajtësore të cilave duhet kushtuar kujdes, duhet analizuar të gjithë këta faktorë dhe përfundimisht duhet ardhur deri te përfundimi dhe përgjigja në pyetjen:

Çka është ajo që më pengon mua dhe çka më sjell veshtirësi nga hemoroidet?

Kur ë gjeni përgjigjen e duhur në këtë pyetje atëhere nuk do të keni neojë me siguri për kurrëfarë balsami barna yndyrna ose çajëra. Shërimi i përhershëm I hemoroideve është ne menyrë eksluzive në duart tuaja.

Çka është me rendësi të dimë dhe në çka duhet të kemi kujdes të veçantë?

 • Me rendësi është që para shfrytëzimit të balsamit për të gjitha reaksionet e padëshirueshme të preparatit duhet që medomos të konsultohuni me mjekun apo farmacistin tuaj.

Vërejtje tjera:

 • Afati I përdorimit është 12 muaj nga data e dergesës.
 • Vetëm për përdorim të jashtëm dhe ekskluzivisht sipas udhëimit të bashkangjithur.
 • Balsami të ruhet në vend të errët dhe të thatë larg duarve të fëmijëve ne temp deri 200C.
 • Paketimi balsamit: 60ml.

Mënyra e blerjes:

 • Dergesa bëhet me postë të shpejtë, pagesa gjatë pranimit. Shpenizimet e dergesës nuk janë të perllogaritura në çmim. Afati I dergesës 1-2 ditë të punës.
 • Blerja në barnatoret të furnizuara.
 • Listën e pikave shitëse shih këtu.
 • Për blerje nga jashtë vizitoni verzionin anglez ose gjerman të faqës tonë, plotësoni fletëporosinë dhe njekohësisht bëni pagesën me kartelë kreditore PayPal. Afati I dergesës 7-9 ditë pune.

Klikoni këtu per anglisht ose këtu për gjermanisht të verzionit të faqës sonë